Maak kennis met Life & business!

Outplacement


Outplacement is maatwerk en kent bij Life & Business vier fases, waarbij de nadruk ligt op acceptatie van de verandering, persoonlijke benadering, zelfontplooiing en presentatie. Met een duidelijke aanpak, adviesgesprekken, trainingen en psychologisch onderzoek begeleiden wij uw medewerker naar een nieuwe werkkring.

Als werkgever draagt onze wijze van outplacement bij aan de zorgplicht die de werkgever heeft voor de werknemer die de organisatie verlaat. Doordat Life & Business een hoog slagingspercentage (meer dan 83%), binnen 8 maanden, kunt u erop vertrouwen dat uw medewerker weer met een nieuwe passende baan verder gaat.

Bij Life & Business kent outplacement vier fases:
1. Persoonsanalyse: De Persoonsanalyse beantwoordt vragen als: Wie ben ik, wat kan ik, waar ligt mijn kennis en kunde?
2. Marktorientatie: In de marktoriëntatie leert de client de arbeidsmarkt kennen. Via intensieve begeleiding wordt o.a. aangeleerd hoe je zo succesvol mogelijk kunt solliciteren en je presenteren.
3. Marktbenadering en netwerken: De marktbenadering zorgt ervoor dat alle opgedane kennis in de praktijk wordt gebracht. Netwerken worden aangeboord en uitgebreid.
4. Evaluatie: De resultaten worden geëvalueerd en de presentatie wordt zo nodig bijgeschaafd.

Outplacement bij Life & Business is intensief en succesvol. De client neemt zelf het regie in handen en krijgt door zijn coach meer zelfkennis en inzicht in eigen functioneren. Hierdoor worden mogelijkheden beter herkent en de kans op een nieuwe baan vergroot.

Life & Business staat geregistreerd bij Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaancoaches en de consultants bij Life & Business zijn gecertificeerd voor Lean Six sigma.
Outplacement wordt uitgevoerd op onze locaties in: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Zwolle.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John List op 06 - 29 59 79 99

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.