Maak kennis met Life & business!

Vinden en binden van nieuw talent!

U zoekt een nieuw talent? Onze talenten zoeken een werkgever die bij hen past!!

Uw organisatie en personeel zijn continue in ontwikkeling. Goed personeel aantrekken, behouden en ontwikkelen is van onschatbare waarde. Hoe zorgvuldiger dat gebeurt, hoe meer kans op succes. Daarom is Life & Business betrokken bij het gehele proces: van analyse, beoordeling en selectie tot coaching en outplacement.

Vanuit onze filosofie "een goede balans tussen werk en prive" ondersteunen wij al 12 jaar met succes onze opdrachtgevers met vijf vormen van dienstverlening:

Organisatie analyse vormt het uitgangspunt van ieder traject. Wij verdiepen ons in uw cultuur, uw medewerkers en in de ontwikkeling van uw organisatie. Met onze gedegen kennis van Human Resource Management en organisatiekunde geven wij u een advies dat past bij uw organisatie.

Life & Business kent een planmatige en pragmatische aanpak met een goede communicatie tijdens ieder traject. Onze consultants zijn professionals in HRM met een ruime schat aan ervaring. Dus of het nou gaat om veranderingstrajecten, werving & selectie, coaching, interim management of outplacement. Samen met u bereiken wij het gewenste resultaat!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met John List op (06) 29 59 79 99.

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.