Maak kennis met Life & business!

Coaching

"Persoonlijk, doeltreffend en stimulerend"

Coaching richt zich op op beter functioneren binnen dezelfde functie of doorgroeien naar een volgende positie.
Life & Business is gespecialiseerd in:
- Perfomance Coaching: gericht op competenties, gedrag en mentale ontwikkeling.
- Loopbaan Coaching: gericht op carriere ontwikkeling, instroom en uitstroom

Coaching door Life & Business is maatwerk, met concrete afspraken en resultaatdoelen, met als uitgangspunt de dagelijkse praktijk. Intensieve begeleiding en contact optimaliseren de persoonlijke effectiviteit en het functioneren. Je krijgt inzicht in het potentieel, de vaardigheden, de ontwikkeling en de beperkingen. De organisatie is ons vertrekpunt. Door cases en praktijkvoorbeelden benadrukken wij het gedrag en functioneren. Persoonlijke verantwoordelijkheid en bewustwording vormen daarbij het uitgangspunt. 

Onze coaching bieden wij aan in Amsterdam, Amersfoort, Almere, Breda, Utrecht, Rotterdam, Den Bosch, Den Haag en Zwolle.

E-coaching

Voor efficiënte coaching op het tijdstip dat jou uitkomt biedt Life & Business E-Coaching voor onderwerpen als:
- Persoonlijke ontwikkeling,
-
Meer balans tussen werk en privé
- Functioneren
- Effectieve communicatie

Bij E-coaching bepaal jij zelf het ritme en het tempo. Jij bepaalt wanneer en waar vandaan je contact opneemt met je coach. Binnen 24 uur geeft jouw E-Coach een antwoord op je email. Optioneel kun je een eerste persoonlijk gesprek aanvragen.
Wij werken via een stappenplan: Zo weet jij exact wat je kunt verwachten en werk je samen met je E-Coach gericht aan je vragen. De E-Coaches van Life & Business nemen je graag mee voor een verfrissend, professioneel en op maat gemaakt advies.

E-Coaching levert een zichtbaar resultaat op in je gedrag, vaardigheden, je communicatie, in het oplossen van problemen of het nemen van beslissingen.

Life & Business staat geregistreerd bij Noloc, de beroepsvereniging voor loopbaancoaches. Consultants bij Life & Business zijn gecertificeerd voor Lean Six Sigma.

Meer informatie

Voor meer informatie neem je contact op met John List op (06) 29 59 79 99.
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Indooruitstroom gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.